TRANSFORMACIÓ DIGITAL

«La transparència d’un ajuntament comença millorant la informació cap als ciutadans»

LA TRANSFORMACIÓ DIGITAL: 

UNA NOVA REALITAT INTERCONNECTADA

 

Els municipis i els seus vilatans es mereixen estar ben informats. Habilitar canals de comunicació directa amb els ciutadans en els espais públics és molt important per a una correcta informació de les activitats que va realitzant el seu ajuntament.

 

El 80% dels usuaris que reben un impacte des d’una pantalla digital recorden millor el missatge

No val NOMÉS amb FER
Cal explicar QUÈ S'ESTÀ FENT

 AJUNTAMENT DIGITAL

 

La instal·lació de pantalles en el municipi crea un canal directe de comunicació amb la ciutadania que duu a l’ajuntament a un altre nivell digital i de transparència.

Les pantalles informatives permeten publicar les noticies del municipi generant, a més d’una millor informació, un apropament als vilatans de totes aquelles accions de govern que es van realitzant.

PRINCIPALS FUNCIONS

 

  • Informar els vilatans a temps real

 

  • Simplificar i unificar la comunicació

 

  • Promocionar el comerç local i les activitats de la zona

 

  • Impulsar el turisme i els mitjans de comunicació locals

 

  • Ser més sostenible

 

  • Dirigir els vilatans al seu web mitjançant codis QR

 

  • Guiar i informar els vilatans.

ENS ENCARRAGUEM DE TOT

 

 

VALORACIÓ INICIAL

Realitzem una visita d’inspecció de les seves instal·lacions i l’assessorem amb les millors opcions i possibilitats, ajustant-nos a les seves necessitats.

 

ESTUDI

Dissenyem un projecte de Cartelleria Digital a la seva mida.

Disposem de la darrera tecnologia i d’un equip de professionals que us poden assessorar sobre el disseny i la programació dels continguts.

 

POSADA EN MARXA

Realitzem tota la posada en marxa de la instal·lació.

INFORMAR, INFORMAR I INFORMAR.

 

La ciutat ofereix múltiples llocs amb possibilitats per a comunicar-se amb els vilatans: Pantalles LED de gran format, Tòtems, monitors professionals i faristols.

 

Es trien llocs cèntrics i d’alta visibilitat per a promocionar el turisme, el comerç local, les recomanacions sanitàries, l’estat del trànsit i la mobilitat, les Xarxes Socials de l’ajuntament i tot allò que es consideri.

CANAL DIRECTE AMB ELS VILATANS

 

El mobiliari urbà digital ajuda a crear un circuit d’informació on l’ajuntament pot comunicar amb la població d’una manera àgil i efectiva.

 

També es poden promocionar exposicions, activitats d’oci i iniciatives sostenibles per a connectar amb els vilatans i que aquests se sentin informats i conneixin de primera ma el projecte del municipi.

SERVEI CLAUS EN MA

 

Tot i estar centrats en la Gestió del Contingut podem subministrar, si així ho considera l’ajuntament, el Hardware necessari per a la instal·lació i d’aquesta manera oferir la possibilitat de contractar la instal·lació “claus en ma”, el que ens converteix, si així es desitja, en el proveïdor general de tota la instal·lació.

 

Podem instal·lar tot tipus de formats per al seu punt visual: Pantalles LED, cortines LED, Tòtems, Videowalls, monitors

professionals, monitors tàctils, etc.

ASSISTÈNCIA TÈCNICA

 

 

El nostre departament tècnic l’atendrà sobre qualsevol incidència o dubte i l’ajudarà en tot allò que necessiti.

 

 

Ens pot contactar via Email en qualsevol moment i els hi respondrem el més aviat possible o també enviant-nos un WhatsApp al telèfon de contacte.